РЕБРЕСТО БОДИ СО СЛОН

Ребресто боди со кружен изрез и долги ракави со манжетни. Отвор во облик на солза со копче на грбот и закопчување со копче на притискање на долниот дел. Целосен дезен.

JOIN LIFE Care for water: произведено со употреба на помалку вода.

Песочна / Лапорец-боја | 6224/581

629,00 MKD

Изберете величина

  • 0-1 months (56 cm)
  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка