РЕБРЕСТИ ЅВОНЕСТИ ХЕЛАНКИ

Ребрести хеланки со еластичен појас и преден надворешен џеб.

JOIN LIFE Care for fiber: најмалку 65% вискоза Join Life.

Црна | 8696/500

649,00 MKD-65%199,00 MKD

Изберете величина

  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Стави во кошничка