РЕБРЕСТИ ХЕЛАНКИ СО ЦВЕТЕН ДЕЗЕН

Ребрести хеланки со растеглив појас и врвки. Рабови со ресички на долниот раб.

JOIN LIFE Care for water: произведено со употреба на помалку вода.

499,00 MKD

Боја Екру | 5643/528

Изберете величина

  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и