РЕБРЕСТА МАИЦА СО ВЕЗ

Ребреста маица со заоблен изрез и прерамки. Има контрастни везени мотиви на градите.

JOIN LIFE Care for water: произведено со употреба на помалку вода.

Школко-бела | 0722/335

449,00 MKD

Изберете величина

  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка