РАНЕЦ СО ВТИСНАТ ЖИВОТИНСКИ ДЕЗЕН

ЦРН РАНЕЦ СО ЗАВРШНИЦА СО ВТИСНАТ ЖИВОТИНСКИ ДЕЗЕН. ГЛАВНА ПРЕГРАДА СО ПАТЕНТ, ВНАТРЕШНОСТ СО ДВА ЏЕБА, ЕДЕН ЗА ЛАПТОПИ И ЕЛЕКТРОНСКИ УРЕДИ ДО 15“ И ДРУГИОТ СО ПАТЕНТ. ОДНАПРЕД ИМА ЏЕБ СО ПАТЕНТ И СООДВЕТНА ОЗНАКА. ГРБОТ Е НАПОЛНЕТ И ПРОЗРАЧЕН СО ХОРИЗОНТАЛНО РЕМЧЕ ЗА ПРИКАЧУВАЊЕ НА РАНЕЦОТ НА КУФЕР. ИМА РАЧКА И ДВЕ ПРИЛАГОДЛИВИ ПРЕРАМКИ ЗА НА РАМО.Висина х Должина х Ширина 45 x 36 x 16 cm.

3.590,00 MKD

Боја Црна | 3203/920

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и