РАМНИ САНДАЛИ СО РЕСИ

Кремасти рамни сандали. Реси на горниот дел со метални детали.

Висина на ѓон: 1,3 cm.

Валкано бела | 3654/810

1.990,00 MKD

Изберете величина

 • EU 35 (22,8cm)
  Слични производи 
 • EU 36 (23,4cm)
 • EU 37 (24,0cm)
  Слични производи 
 • EU 38 (24,6cm)
  Слични производи 
 • EU 39 (25,3cm)
  Слични производи 
 • EU 40 (26,0cm)
  Слични производи 
 • EU 41 (26,6cm)
  Слични производи 
 • EU 42 (27,3cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка