ПРСТЕН СО ЛИВЧИЊА ОД ЦВЕТ

Метален прстен во форма на испакнати ливчиња од цвет.

Големина S = големина 12 (16,5 mm).
Големина M = големина 15 (17,5 mm).

Позлатена | 1124/207

629,00 MKD

Изберете величина

  • S
    Coming soonS - Ќе ве информираме кога ќе го има на залиха
  • M
    Coming soonM - Ќе ве информираме кога ќе го има на залиха

Стави во кошничка

Процесирај нарачка