ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ РАНЕЦ ОД ТКАЕНИНА

Ранец во окер и кафеава боја. Мека конструкција. Главен џеб со двоен патент. Внатрешна преграда за електронски уреди и лаптопи до 13 инча и мал внатрешен мрежаст џеб со патент. Три предни џеба со средна големина, два од нив се со патент, а другиот со копче за притискање. Две прилагодливи прерамки за на рамо и рачка. Грбот и прерамките за на рамо се полнети за зголемена удобност при користење. Урбан спортски изглед.

Висина x Должина x Ширина: 46 x 36 x 20,5 cm.

JOIN LIFE Care for fiber: најмалку 25% рециклиран полиестер.

2.990,00 MKD1.990,00 MKD-30%

Боја Црна | 3212/820

Стави во кошничка

Процесирај нарачка