ПЛЕТЕН ЏЕМПЕР

Плетен џемпер со кружен изрез и долги ракави.

1.290,00 MKD

Боја Во повеќе бои | 3597/555

Изберете величина

 • 6-9 months (74 cm)
  Слични производи 
 • 9-12 months (80 cm)
 • 12-18 months (86 cm)
  Слични производи 
 • 18-24 months (92 cm)
  Слични производи 
 • 2-3 years (98 cm)
  Слични производи 
 • 3-4 years (104 cm)
  Слични производи 
 • 4-5 years (110 cm)
  Слични производи 

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и