ПЛЕТЕН ЏЕМПЕР

Плетен џемпер со долги ракави и заоблен изрез. Копчиња на рамото.

JOIN LIFE Care for water: произведено со употреба на помалку вода.

Природна | 2209/523

999,00 MKD

Изберете величина

  • 0-1 months (56 cm)
  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка