ПЛЕТЕН ТОП СО СИТНО КАРО

Плетен топ со право деколте и прерамки со карнери. Закопчување со копчиња на грбот.

JOIN LIFE Care for fiber & water: најмалку 55% ECOVERO™ вискоза и 40% органски памук.

999,00 MKD

Боја Виолетова / Бела | 3859/550

Изберете величина

  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и