ПЛЕТЕН КАРДИГАН СО РАГЛАН РАКАВИ

Плетен кардиган со кружен изрез и долги ракави. Предно закопчување со копчиња.

JOIN LIFE Care for fiber: најмалку 50% вискоза Join Life.

Екру | 5536/504

849,00 MKD

Изберете величина

 • 9-12 months (80 cm)
  Слични производи 
 • 12-18 months (86 cm)
  Слични производи 
 • 18-24 months (92 cm)
  Слични производи 
 • 2-3 years (98 cm)
 • 3-4 years (104 cm)
  Слични производи 
 • 4-5 years (110 cm)
  Слични производи 

Стави во кошничка

Процесирај нарачка