ПЛАТНЕН РАНЕЦ ВО ПОВЕЌЕ БОИ

Ранец. Мека конструкција. Комбинација од кафеави, зелени и црни нијанси. Главен џеб кој се затвора со двоен патент. Внатрешна преграда за електронски уреди и лаптопи до 13 инча и мал џеб кој се закопчува со патент. На предниот дел има мал џеб со патент. Два мали странични џеба. Две приспособливи прерамки за рамената и рачка. Задниот дел и прерамките за рамената се полнети за поголема удобност при користењето. Урбано-спортски изглед.

Висина x Должина x Ширина: 36,5 x 37 x 22,5 cm.

3.590,00 MKD

Боја Повеќебојни | 3245/820

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и