ПАРИЧНИК ЗА КАРТИЧКИ СО ЖИВОТИНСКИ ДЕЗЕН

ЦРН ПАРИЧНИК ЗА КАРТИЧКИ. НАДВОРЕШНОСТ СО ЖИВОТИНСКИ ДЕЗЕН. ТРИ ОТВОРИ ЗА КАРТИЧКИ. ПРЕГРАДА ЗА ЛИЧНА КАРТА И ВНАТРЕШЕН ЏЕБ.

ВИСИНА Х ШИРИНА: 7,9 х 9,9

599,00 MKD

Боја Црна | 3798/620

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и