ПАКУВАЊЕ 2 ПАРА ЧОРАПИ СО ПРУГИ

Пакување од 2 пара ребрести чорапи со контрастен спортски дезен со пруги.

JOIN LIFE Care for fiber & water: најмалку 30% рециклиран полиамид.

349,00 MKD

Боја Бледовиолетова | 2496/748

Изберете величина

  • 28-30
  • 31-33
  • 34-36
  • 37-40

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и