ПАКУВАЊЕ 2 ПАРА ЧОРАПИ СО ПРУГИ

Пакување од 2 пара ребрести чорапи со контрастен спортски дезен со пруги.

JOIN LIFE Care for fiber & water: најмалку 30% рециклиран полиамид.

349,00 MKD

Боја Зелена | 2496/597

Изберете величина

  • 20-22
  • 23-25
  • 26-28

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и