ПАКУВАЊЕ ПРСТЕНИ ОД ГЛИНА СО УКРАСНИ КАМЧИЊА

Пакување од два прстени изработени од глина и смола. Со апликации на украсни камчиња.

САМО ЕДНА | 4736/074

649,00 MKD-35%399,00 MKD
Артиклите во кошничката не може да се резервираат додека не го извршите купувањето.

Изберете величина

  • M

Стави во кошничка

  • Опцијата „Проверете ја достапноста во продавниците“ е привремено деактивирана.