ПАКУВАЊЕ ОД 3 ПАРА КРАТКИ ЧОРАПИ ВО БОЈА.

Пакување од 3 пара чорапи до глужд.

JOIN LIFE Care for fiber & water: најмалку 75% органски памук.

349,00 MKD

Боја Во повеќе бои | 2482/592

Изберете величина

  • 20-22
  • 23-25
  • 26-28

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и