ПАКУВАЊЕ ОД 3 МАИЦИ

799,00 MKD

Пакување од три маици со долги ракави и кружен изрез.
Ова пакување е неделиво и мора целосно да се врати.

Крем-боја | 0722/570

Изберете величина

  • 9-12 месеци (80 cm)
  • 12-18 месеци (86 cm)
  • 18-24 месеци (92 cm)
  • 2-3 години (98 cm)
  • 3-4 години (104 cm)
  • 4-5 години (110 cm)

Стави во кошничка