ПАКУВАЊЕ ОД 2 ПАРА КРАТКИ ЧОРАПИ СО ТАНТЕЛНО ПОРАБУВАЊЕ

Пакување од два пара кратки ракави со тантелно порабување во иста боја. Различни бои.

JOIN LIFE Care for fiber: најмалку 70% органски памук.

349,00 MKD

Боја Природна | 4934/596

Изберете величина

 • 13-16
  Слични производи 
 • 17-19
  Слични производи 
 • 20-22
 • 23-25
  Слични производи 
 • 26-28
  Слични производи 

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и