ПАКУВАЊЕ ОД 2 ПАРА КРАТКИ ЧОРАПИ СО ТАНТЕЛНО ПОРАБУВАЊЕ

Пакување од два пара кратки ракави со тантелно порабување во иста боја. Различни бои.

JOIN LIFE Care for fiber: најмалку 70% органски памук.

349,00 MKD

Боја Природна | 4934/596

Изберете величина

  • 13-16
  • 17-19
  • 20-22
  • 23-25
  • 26-28

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и