ПАКУВАЊЕ ОД 2 ПАРА ДЕЗЕНИРАНИ ЧОРАПИ ШТО НЕ СЕ ЛИЗГААТ

Пакување од два пара чорапи со различни дезени и додатоци против лизгање.

399,00 MKD

Боја Окер | 4934/591

Изберете величина

  • 17-19
  • 20-22
  • 23-25
  • 26-28

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и