ПАКУВАЊЕ ОД ТРИ ПАРА ЧОРАПИ СО ПРИНТ LOVE

Пакување од 3 пара долги чорапи. Везени мотиви на страната во различни бои.

349,00 MKD

Боја Бледовиолетова | 4934/742

Изберете величина

  • 28-30
  • 31-33
  • 34-36
  • 37-40

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и