ПАКУВАЊЕ ОД ТРИ ПАРА ЧОРАПИ СО ПРИНТ LOVE

Пакување од 3 пара долги чорапи. Везени мотиви на страната во различни бои.

349,00 MKD

Боја Бледовиолетова | 4934/592

Изберете величина

  • 20-22
  • 23-25
  • 26-28

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и