ПАКУВАЊЕ ОД ПЕТ БОДИ СО ВИНОЖИТО

Пакување од 5 боди со заоблен изрез, кратки ракави и закопчување со копчиња за притискање.

JOIN LIFE Care for water: произведено со употреба на помалку вода.

999,00 MKD

Боја Екру | 8501/521

Изберете величина

  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и