ПАКУВАЊЕ ОД МРЕЖЕСТИ ПРСТЕНИ СО ВЕШТАЧКИ БИСЕРИ

Пакување од три прстени покриени со мрежа и вештачки бисери во внатрешноста.

Во повеќе бои | 4548/025

499,00 MKD-20%399,00 MKD
Артиклите во кошничката не може да се резервираат додека не го извршите купувањето.

Изберете величина

  • M

Стави во кошничка

  • Опцијата „Проверете ја достапноста во продавниците“ е привремено деактивирана.