ОСНОВЕН ШАЛ

Шал изработен од предиво од мешавина на волна. Реси на рабовите.

Димензии: 190 x 70 cm.

1.290,00 MKD

Боја Црна | 5875/302

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и