НАЈЛОНСКИ РАНЕЦ ВО БОЈА

Ранец во комбинација на бои. Најлонска надворешност. Главната преграда се закопчува со патент и има внатрешен мрежаст џеб со патент. Два џеба со патенти однапред. Ремче со слоган на секоја страна. Полнет и прозрачен грб. Горна рачка и прилагодливи прерамки за на рамо.

Висина х Должина х Ширина 40 x 30 x 15 cm.

JOIN LIFE Care for fiber: најмалку 25% рециклиран полиестер.

2.990,00 MKD

Боја Повеќебојни | 3214/820

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и