НАЈЛОНСКА SHOPPER ЧАНТА ВО БОЈА

Портокалова најлонска shopper чанта. Главната преграда има набрано затворање со врвка, а внатрешноста има мрежест џеб со патент. Две рачки со слоган и прилагодлива и одвоива прерамка за на рамо.

Висина х Должина х Ширина 45 x 55 x 8 cm.

JOIN LIFE Care for fiber: најмалку 25% рециклиран полиестер.

2.590,00 MKD

Боја Портокалова | 3305/820

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и