НАЈЛОНСКА РЕМЕН-ЧАНТА ВО БОИ

Ремен-чанта во комбинација на бои. Надворешен дел од најлон. Главната преграда се закопчува со патент и има внатрешен мрежест џеб со патент. Џеб со патент на предниот дел. Приспособлива лента со слоган и клип за закопчување.

Висина х Должина х Ширина 11 x 33 x 10 cm.

JOIN LIFE Care for fiber: најмалку 25% рециклиран полиестер.

1.490,00 MKD

Боја Повеќебојни | 3608/820

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и