НАТКОШУЛА PARACHUTE

1.190,00 MKD

Наткошула со јака и долги ракави. Предни копчиња. Предни надворешни џебови со етикета одназад.

Бензинец-сина | 1639/504

Изберете величина

  • 9-12 месеци (80 cm)
  • 12-18 месеци (86 cm)
  • 18-24 месеци (92 cm)
  • 2-3 години (98 cm)
  • 3-4 години (104 cm)
  • 4-5 години (110 cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка