МИНИ ВРЕЌЕСТА ЧАНТА

Мини вреќеста чанта во црна боја со фалти на страните. Рачка со јазол. Прерамка за носење преку рамо од комбинирани материјали. Внатрешна постава. Се затвора со набирање на врвки.

Висина x Должина x Ширина: 20 x 21 x 8,5 cm.

1.490,00 MKD399,00 MKD-70%

Боја: Црна | 6725/610

Изберете величина

  • УНИВЕРЗАЛНА ВЕЛИЧИНА

Стави во кошничка

Процесирај нарачка