МИНИМАЛИСТИЧКА ПЛИК ТАШНА ЗА ПРЕКУ РАМО

Плик ташна во комбинација на бои. Минималистички надворешен дел со јазол како детаљ на преклопот и страната. Ремен за носење на или преку рамото. Внатрешна постава со две прегради и џеб со патент. Повеќе прегради за картички во внатрешниот дел на преклопот. Закопчување со магнетно копче.

Висина x Должина x Ширина: 11,5 x 21 x 3 cm.

599,00 MKD399,00 MKD-30%

Боја: Повеќебојни | 6798/510

Изберете величина

  • УНИВЕРЗАЛНА ВЕЛИЧИНА

Стави во кошничка

Процесирај нарачка