МИДИ ВРЕЌЕСТА ЧАНТА СО МОНИСТА

Миди вреќеста чанта во комбинација на бои. Детали од вештачки бисери и мониста. Прерамка-јаже. Внатрешност со постава. Набрано затворање со врвка.

Висина х Должина х Ширина 26 x 25 x 9 cm.

2.990,00 MKD999,00 MKD-65%

Боја: Повеќебојни | 6409/610

Изберете величина

  • УНИВЕРЗАЛНА ВЕЛИЧИНА

Стави во кошничка

Процесирај нарачка