МЕКА КОЖЕНА ЧАНТА ЗА НА РАМО

Кожена чанта за на рамо. Мек надворешен дел. Главна преграда со три внатрешни џеба. Приспособлива прерамка за на рамо. Достапна во неколку бои.

Висина х Должина х Ширина 39 x 51 x 10 cm.

JOIN LIFE Care for planet: штавена кожа Join Life.

6.990,00 MKD

Боја Валкано бела | 3310/820

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и