МАЛА КРУТА ЧАНТА КАКО КУТИЈА ЗА ПРЕКУ РАМО

Правоаголна крута мини чанта за носење преку рамо. Главната преграда се закопчува со патент и има внатрешен мрежест џеб. Прилагодлива и одвоива прерамка за на рамо. Достапна во неколку бои.

Висина x Должина x Ширина: 11,5 x 18 x 7,5 cm.

Црна | 3600/820

1.290,00 MKD

Стави во кошничка