МАИЦА JUSTICE LEAGUE © & TM DC COMICS LIMITED EDITION

Маица со заоблен изрез и долги ракави со манжетни. Има JUSTICE LEAGUE © & TM DC COMICS однапред и етикета на долниот дел.
Вклучува лепенки и QR код со инструкции.

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:

- СТАВЕТЕ ЈА ЛЕПЕНКАТА КАДЕ ШТО САКАТЕ.
- ПРИТИСНЕТЕ КОГА ЌЕ ПОМИНУВАТЕ СО ПЕГЛАТА ВРЗ НЕА.
- НЕ КОРИСТЕТЕ ПАРЕА ПРИ ПЕГЛАЊЕТО.
- ЧУВАЈТЕ ЈА ПЕГЛАТА ВРЗ АПЛИКАЦИЈАТА 15 СЕУНДИ.
- ПЕГЛАЈТЕ НА МАКСИМАЛНА ТЕМПЕРАТУРА.

JOIN LIFE Care for water: произведено со употреба на помалку вода.

Школко-бела | 1716/662

849,00 MKD

Изберете величина

 • 6 години (116 cm)
  Слични производи 
 • 7 години (122 cm)
  Слични производи 
 • 8 години (128 cm)
  Слични производи 
 • 9 години (134 cm)
  Слични производи 
 • 10 години (140 cm)
  Слични производи 
 • 11-12 години (152 cm)
 • 13-14 години (164 cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка