МАИЦА СО ДВОЈНИ РАКАВИ MANGA SKATE

Маица со заоблен изрез и долги двојни ракави.

JOIN LIFE Care for water: произведено со употреба на помалку вода.

Школко-бела | 0895/662

499,00 MKD-40%299,00 MKD
Артиклите во кошничката не може да се резервираат додека не го извршите купувањето.

Изберете величина

 • 6 години (116 cm)
  Слични производи 
 • 7 години (122 cm)
  Слични производи 
 • 8 години (128 cm)
  Слични производи 
 • 9 години (134 cm)
  Слични производи 
 • 10 години (140 cm)
  Слични производи 
 • 11-12 години (152 cm)
 • 13-14 години (164 cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка