МАИЦА СО ДВОЈНИ РАКАВИ MANGA SKATE

Маица со заоблен изрез и долги двојни ракави.

JOIN LIFE Care for water: произведено со употреба на помалку вода.

Школко-бела | 0895/662

499,00 MKD

Изберете величина

  • 6 години (116 cm)
  • 7 години (122 cm)
  • 8 години (128 cm)
  • 9 години (134 cm)
  • 10 години (140 cm)
  • 11-12 години (152 cm)
  • 13-14 години (164 cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка