ЛАК ЗА НОКТИ

Superior wear, naturally. Оваа формула со висок перформанс содржи голем процент на природни состојки и трае колку и вообичаениот лак за нокти.

Формула изработена со висок процент на природни состојки. Прецизната четка ви овозможува да го нанесете производот со целосна леснотија. Достапен е во 39 разновидни и трендовски нијанси со мат, бисерни и сјајни завршници.

409 ELECTRIC SUBMARINE | 4400/400

399,00 MKD

Стави во кошничка

Процесирај нарачка