КОНТРАСТЕН НАЈЛОНСКИ РАНЕЦ

Ранец со мека конструкција во комбинација на сенф-жолта боја, зелена и црна. Има главен џеб со патент и парче од техничка ткаенина. Внатрешноста има преграда за електронски уреди и лаптопи до 13 инча и мал џеб со патент. Однапред има мал џеб со патент. Од страните, два џеба со копчиња за притискање. Две прилагодливи прерамки и рачка. Има прилагодливо ремче на прерамките за приспособување на ранецот на телото за зголемена удобност. Урбан спортски изглед.

Висина х Должина х Ширина 43.5 x 33.5 x 14.5 cm.

2.990,00 MKD

Боја Жолта | 3224/820

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и