КОНТРАСТЕН НАЈЛОНСКИ БЛУЗОН

Блузон со долги ракави, со кружен изрез. Има контрастен џеб на градите и ребрести рабови.

Лимета боја | 8696/663

1.290,00 MKD

Изберете величина

 • 6 години (116 cm)
 • 7 години (122 cm)
  Слични производи 
 • 8 години (128 cm)
 • 9 години (134 cm)
 • 10 години (140 cm)
  Слични производи 
 • 11-12 години (152 cm)
 • 13-14 години (164 cm)
  Слични производи 

Стави во кошничка

Процесирај нарачка