КОНТРАСТЕН БЛУЗОН

1.190,00 ден

Блузон со кружен изрез и долги ракави. Стопери и еластичен долен раб. Контрастна ткаенина на долниот дел.

Крем-боја | 2795/605

Изберете величина

Стави во кошничка