КОМПЛЕТ БОМБЕР ЈАКНА И КИЛОТИ ПАНТАЛОНИ

1.590,00 ден
999,00 ден

Дводелен комплет. Бомбер јакна со кружен изрез и долги ракави. Ребрести рабови. Предно закопчување со патент. Предни паспулирани џебови. Шевови. Килоти панталони еластичен колан и предни врвки.
Ова пакување е неделиво и мора целосно да се врати.

Розева / Виолетова | 9000/641

Изберете величина

Стави во кошничка