КОМБИНЕЗОН СО ОТВОРЕНА ПЛЕТКА

Комбинезон со заоблен изрез и долги ракави. Платка со копчиња однапред и копчиња на притискање на дното. Мотиви со отворена плетка и еластични рабови.

JOIN LIFE Care for fiber & water: најмалку 50% рециклиран полиестер.

Светлопортокалова | 3905/560

1.190,00 MKD

Изберете величина

  • 0-1 months (56 cm)
  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка