КОМБИНЕЗОН ОД МЕШАН ЛЕН

Комбинезон со рамен изрез и приспособливи прерамки со копчиња. Преден среден џеб. Изработен од 54% ленена ткаенина.

JOIN LIFE Care for fiber: најмалку 50% лен од европско производство.

Природна | 2675/500

1.190,00 MKD

Изберете величина

  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка