КОМБИНЕЗОН ОД МЕШАН ЛЕН НА РИГИ

Комбинезон со рамен изрез и приспособливи прерамки со копчиња. Предни надворешни џебови и задни џебови. Изработен од 53% ленена ткаенина.

JOIN LIFE Care for fiber: најмалку 50% лен од европско производство.

Сина/Бела | 5644/561

1.190,00 MKD

Изберете величина

 • 9-12 months (80 cm)
  Слични производи 
 • 12-18 months (86 cm)
  Слични производи 
 • 18-24 months (92 cm)
  Слични производи 
 • 2-3 years (98 cm)
  Слични производи 
 • 3-4 years (104 cm)
 • 4-5 years (110 cm)
  Слични производи 

Стави во кошничка

Процесирај нарачка