КОЖНИ ЧИЗМИ ДО ГЛУЖД ОД ВЕЛУР

КОЖНИ „ЧЕЛСИ“ ЧИЗМИ ДО ГЛУЖДОВИ. ДОСТАПНИ ВО ТРИ БОИ. ЗАВРШНА ОБРАБОТКА ОД ПРЕВРТЕНА КОЖА. ВНАТРЕШЕН ПАТЕНТ. КОЖНА ВЛОШКА. ЃОН СО КОНТРАСТНИ ШТЕПОВИ НА ПОРАБОТ.

JOIN LIFE

2.990,00 MKD

Боја Зелена каки | 2014/820

Изберете величина

  • EU 39 (25,3cm)
  • EU 40 (25,8cm)
  • EU 41 (26,4cm)
  • EU 42 (27cm)
  • EU 43 (27,6cm)
  • EU 44 (28,3cm)
  • EU 45 (28,9cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и