КОЖЕНИ VIBRAM® ПАТИКИ

4.190,00 ден
-78%
899,00 ден

Кожени патики со детаљ во контрастна боја. Приспособливо врзување. Задна гајка на повлекување за лесно обување. Флексибилна влошка. Гумен ѓон VIBRAM® со детаљ во контрастна боја.

КОЖА: Производ од ексклузивен материјал. Секој можен белег или варијации во боја се карактеристики кои ја потврдуваат автентичната природа на кожата.

STARFIT® ТЕХНИЧКА ВЛОШКА СО ПЕНА: Техничка и флексибилна влошка изработена од полиуретанска пена. Удобност, амортизација и издржливост.

Кафеава | 3357/330

Изберете величина

Стави во кошничка