КАРИРАНА НАТКОШУЛА СО КОПЧИЊА НА ПРИТИСКАЊЕ

Наткошула со јака и долги ракави. Предно закопчување со нитни. Предни надворешни џебови со капаци и копчиња на притискање на предниот дел.

JOIN LIFE Care for water: произведено со употреба на помалку вода.

1.190,00 MKD

Боја Екру | 6608/002

Изберете величина

  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и